събота, 19 март 2011 г.

Началото

Ето и моите първи картички.......
Тази я направих след предизвикателството на Двете Елши - Пролетна градина. Бяха ми останали малко картончета от други картички и реших да ги използвам особено след като имам от скоро нов пънч и ножица. За тази картичка съм използвала картоните на Papermania и един обикновен розов картон. Картичката не се отваря, а от нея се изва картонче и може да се напише пожелание, чрез издърпване на тънката лента се изважда вътрешното картонче, тази тънка лента се промушва през кафявото картонче с маргаритката, след това лесно се промушва отново и картончето се прибира.Това е първата ми картичка, която направих след като получих първата си покупка от магазинчето на Двете Елши. Не стана много сполучлива, но ежковците са много сладки, още не съм открила картона върху който да правя печатите, изпробвах много гланциран но на него трудно се оцветяват, на обикновен картон не става въобще, а на акварелен не ми харесват особено.


Това е другия ми опит с ежковците, ще намерия правилния картон и техника за оцветяване. Засега използвам акварелните моливи на Papermania.Морската вълна ме е обзела. Обмислям какви да бъдат поканите за кръщенето, което ще е през лятото. Тези дни ми хрумна друга идея и скоро ще я реализирам.

Тази малка картичка също я направих скоро, ще преобладават ежковците в моите творения, защото засега имам само тези печати, сега съм запланувала да си поръчам материали за топъл ембосинг и печатите остават на заден план.

Тази е втората ми картичка, отново картончетата на Papermania, ежковците, много гланциран картон и на калинките и пеперудката съм добавила от продукта със стъклен ефект, но на снимката не се забелязва (за жалост). Този тип картички ми стана любим. Сега съм се заела със слайд картички, които също стават много интересни.
Добавям че като тампон използвам StazOn, печатите и цветните картони са на Papermania, всички продукти са невероятни.

2 коментара:

  1. Здравей Гери, радвам се да те приветствам сред нас. Много са ти хубави и идейни картичките. Поздравления.

    ОтговорИзтриване
  2. Поли, благодаря за подкрепата. Твоите майсторийки са много хубави, особено феичката. Печатите са ми слабост.

    ОтговорИзтриване