вторник, 22 ноември 2011 г.

Easel Коледни картички

Доста време мина откакто правих картички, ето че отново творчеството ме настигна и..... публикувам една картичка, която направих снощи за предизвикателството на Двете Елши.
Използвала съм перлен златист картон, първи опити с декупажна техника, перфектни перли и един вече любим мой пънч. Надявам се да ви харесат ангелчетата, които ще внесат Коледното настроение в дома на една прекрасна жена в Гърция. Имам идеи и за още две картички, които също ще включа в пердизвикателството стига да ми стигне времето да ги направя......












5 коментара:

  1. Гери, добре си се завърнала! Завръщаш се с великолепна картичка! Пожелавам ти все повече време да имаш и да ни радваш с още красоти!

    ОтговорИзтриване
  2. Благодаря за топлото посрещане. Радвам се, че картичката ти харесва и мен тези ангелчета ме заплениха от пръв поглед. Понякога съм доста крайна в решенията си, доколко ми помага и вреди това и аз самата незнам :). Малкото слънчице се поукроти, така че вече имам малко време и за хоби....

    ОтговорИзтриване
  3. Много коледно настроение носят тези ангелчета и знам, че на живо перления картон направо сияе! Поздравления и добре дошла отново в предизвикателствата на Двете Елши!

    ОтговорИзтриване
  4. Паздрявления, Гери - чудна картичка ! Добре дошла в гилдията на картичкофеите! Очакваме още много творения....

    ОтговорИзтриване
  5. Благодаря, надявам се да имам повечко време :)

    ОтговорИзтриване