четвъртък, 12 април 2012 г.

Зайко и картичка за рожден ден

Здравейте, от известно време реших да полюбопитствам как се шият играчките от плат и точно в това време видях книгите на Тилда в магазинчето на Двете Елши и естествено веднага си поръчах една от тях за да пробвам, книгите са невероятни, така ми се иска и останалите да си купя, но всичко с времето си. Та тази зайка е резултата, надявам се няма да ми се смеете особено много, все пак това е първата творба, шита изцяло на ръка (все още нямам шевна машина), но установих че без шевна машина няма да стане ...... просто не за всичко е добре с ръчен шев, колкото и да се опитвам да шия в права линия или равномерно. Та Зайка отива в предизвикателството на Двете Елши, може да я стъкнем за жена на Зайко, който Злати ни е подготвила за вдъхновение ;)))
Преди време направих подобна картичка за рождения ден на една от малките приятелки на сина ми и майката на момиченцето много я хареса и ми поръча да направя такава за дъщерята на техните кръстници, та това е картичката. Картичката отива за предизвикателството на Мър-Мяу.
Реших да ги снимам заедно за да не са самички, така по - ми хареса, допълват се някак.







                                     Картичката е по линия - Дантела, Ембосинг, Панделка 
Предизвикателствата при които отиват творенията ми са:
Мър - Мяу - Забавлятелство Шесто "Добре дошли в Бинго "Мър - Мяу" " 
Двете Елши - Великден 
Bunny Zoe's Craft - Ribbon or Twine



7 коментара:

  1. Браво за първата ти зайка Тилда!Много добре си се справила с шиенето наръка. Картичката ти е интересна със съчетанието на плат, дантела и хартия! Поздравления!
    Ако се интересуваш от шевна машина, може да ми пишеш.

    ОтговорИзтриване
  2. Гери, имаш моите адмирации! Невероятна е Зайка! Направо не мога да повярвам колко труд ти е коствало да я ушиеш на ръка! И Зайка е прекрасна, а тоалета по нищо не й отстъпва! Истински разкош! Както и тази толкова красива и много оригинална картичка! Невероятна, изящна, пленителна! Абе, още един разкош! Браво, момиче!

    ОтговорИзтриване
  3. Обичам твоето въображение, отново си надминала себе си. Много ми харесват и картичките които правиш, надявам се да твориш много и скоро, много успехи и голямо въображение.

    ОтговорИзтриване
  4. What a gorgeous project!I'm so glad you could join us at Bunny Zoes this month!
    Hugs,
    Dorcas

    ОтговорИзтриване
  5. stunning project...thanks for joining in with our Bunny Zoe's Crafts monthly challenge
    Mina xxx

    ОтговорИзтриване
  6. Благодаря момичета за подкрепата в първото начинание с шиенето на Зайка, радвам се че сте видели и хубавото в нея. Вече съм си наумила по-сериозно в покупката на шевна машина та тези дни ще видим....

    ОтговорИзтриване
  7. ох, много е сладка тази зайка, а за артичката нямам думи- много е интересна!

    ОтговорИзтриване