сряда, 2 май 2012 г.

БЛАГОДАРЯ

Дойде време да се похваля с новото ми хоби, а именно да шия. Тук е и момента да БЛАГОДАРЯ на Хриси, която се спря на мен и ми предложи нейната машина. Толкова много й благодаря, прекрасен жест към мен. Сега вече мога да се похваля с една Мецанка, която направих наистина с голямо желание. Все още съм далеч от перфектционизма, далеч от безгрешието, но се надявам да ставам все по добра и по- добра. А дотогава може да напълня къщите на приятели с играчки (това в кръга на шегата), но по - добре да ги подаря отколкото да се чудя аз къде да ги наредя.
Сега шия едно мече за проба, но него ще оставя за нас и когато следващото е по - добро ще го подаря. Няма да пиша повече и ето снимките на Мецанка, нещо не ми се получи фона и затова ще има още снимки.Надявам се да ви хареса Мецанка и вече ще има повече играчки отколкото картички, честно казано повече ми харесва да шия отколкото шарените хартийки. Поне за този момент платовете са на преден план.
Още веднъж да благодаря на Хриси че направи такъв жест към мен.

4 коментара:

 1. Ама тя е много, много хубава!!! Браво!! А тези крилца...абсолютно съм влюбена в тази мецанка :-))) Дерзай, явно имаш усет за шиене!

  ОтговорИзтриване
 2. Поли, благодаря за покрепящите думи. Радвам се че ти харесва Мецанка, а иначе не е така трудно стига да хванеш цаката на машината, схеми в интернет колкото искаш, само време да има човек.

  ОтговорИзтриване
 3. Гери, Мецанка е просто върха! То не само, че е сладурка, ама и много кокетна! Браво! И много, много се радвам, че любовта ти към платовете не секва, не си се отказала и продължаваш да твориш! Сигурна съм, че с практиката ще ставаш по-добра! Всяко ново начало е трудно!

  ОтговорИзтриване
 4. Много, много сладка мечка :о)

  ОтговорИзтриване