понеделник, 3 декември 2012 г.

Коледно Елфче

Радвам се да ви представя точно навреме за предизвикателството на Двете Елши моето Коледно Елфче. За Елфи се вдъхнових от филма - Фред Клаус  , е не стана съвсем същото елфче, но поне от там почерпах идея.
Надявам се да ви хареса и зареди с настроение.
Снега, който днес заваля допълнително допринася за празнично настроение, за жалост при нас все още е съвсем мокър, съвсем малко, но това не попречи на моето съкровище да тича в локвите и да вика с пълно гърло - УРААААА ВАЛИ СНЯГ......


А това са елфските обувчици, много смешни се получиха.....

Добавям и още едно сладурче, защото елфчета без дядо Коледа няма как .... та ето този сладур ще донесе подаръци на всики зайчета. Само допълвам, че в задачката участва само Елфето....


Елфи отива в предизвикателството на Двете Елши - Коледа идва !

4 коментара:

  1. Гери, усмихнах и тази сутрин с твоето Елфче и страхоооотните му обувчици! Той целия е прекрасен! И създава още по-коледно настроение!

    ОтговорИзтриване
  2. Невероятна коледна кукла! Супер е!

    ОтговорИзтриване
  3. Елфчето е много чаровно, колкото и да ти е апатично и мрачно то милото те кара да се усмихнеш и да предвкусиш коледните вечери! Браво!

    ОтговорИзтриване
  4. Момичета, много благодаря за прекрасните думи описващи Елфчето. Доста се старах върху него, особено когато с койките нямам никакъв опит. Но не съсипах и сантиметър плат, някак стана от раз. Радвам че се е внесло много коледно настроение и дух.

    ОтговорИзтриване