петък, 1 март 2013 г.

Нещо ново

Ето нещо ново от мен, доста време отделих да се науча как се плете на една кука, доста клипове изгледах и поне основата научих. Тази област също доста ме забавлява и доставя удоволствие, както играчките, хартийките нещо ги забравих, леле като се замисля ... от доста време не съм ги пръскала из цялата стая ...
Та ето и снимчици на моите нови творения ...












4 коментара:

  1. Браво, Гери! Абсолютно сладурски са и искрено ти се възхищавам за новото ти умение, което ти се отдава прекрасно! Всички са толкова нежни, красиви! А последната внася и новост в шапките, много ми хареса!

    ОтговорИзтриване
  2. Благодаря Тони, да ти кажа ли доста клипчета изгледах докато се науча, особено за горните шапчици .... един клип го превъртах сигурно хиляда пъти. Радвам се, че има и такива хора, които отделят от времето си да правят подробни клипчета с обяснения и забавени кадри... А последната шапка сега е на главичката на една малка госпожица в София, това е детенцето на най - дългогодишната ми и добра приятелка.

    ОтговорИзтриване
  3. Браво, прекрасни творения! Направо ти се възхищавам! Аз отдавна избягвам умишлено да се науча, но ти ми даваш надежда, че може и да се справя някой ден.

    ОтговорИзтриване
  4. Тони, не се чуди, голямо е удоволствие, ако мога с нещо да ти бъда полезна само кажи.

    ОтговорИзтриване