петък, 11 май 2012 г.

Златно Коте от прекрасните модели на Тилда

Здравейте, ето и втората ми играчка. Тя е първи опит и мисля не стана най - зле има какво да се желае, но за втората се надявам да е доста по - добре.
За щастие майка ми преди доста години работеше в магазин за платове и си е купувала по някой и друг метър, а и тя преди шиеше, не е професионалист, но се справяше. Като дете я гледах как шие на машината и така доста ми беше интересно, и ето момента в който и аз се захванах да се науча.
Това коте го видях в блога на Гери  , тогава въобще не си и помислях да започна да се уча да шия, но в един прекрасен ден видях при Двете Елши книжките с кройки на Тилда и реших да си поръчам една, съответно........ се влюбих в тези куклички, всички са много сладки.
Плата на котето е от старите платове на майка ми.
А ето и снимки на Котарана....

Имах трудност при зашиването на опашката, има някаква тънкост, но кройката я изтеглих от интернет пространството и нямаше обяснение, ако някой може да помага...

3 коментара:

  1. Съвет за опашката не мога да дам, но пък мога да му се радвам на този златен Котанчо! И с него си се справила, браво!

    ОтговорИзтриване
  2. Чудесно коте! И голямо сърце има :) Браво!
    Уши, опашки и други детайли аз зашивам по този принцип http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=p61VUYy94Bs
    Надявам се че ще ти помогнала. Има един сайт за тилди http://www.tilda-mania.ru/, само че той е на руски. Там много има съвети и идеи.

    ОтговорИзтриване
  3. Благодаря за линковете. Опашката и аз доло горе по същия начин я уших, но мисля следващото коте да изпробвам нещо друго. Радвам се, че ви харесва котето, голяма подкрепа за мен.

    ОтговорИзтриване