четвъртък, 24 май 2012 г.

Две куклички за две малки приятелки

За щастие вече ги завърших тези куклички, толкова нямах търпение и ето вече са готови и даже днес ги подарихме на две момиченца. Те също са първи опит, направата на косите ме позатрудни, но мисля се получи надявам се да ви харесат.
Много си ги обичам тези играчки, първите винаги ще останат дълбоко в сърцето ми, за това всичко първо го подарявам с голямо желание и любов. Надявам се да носят и на притежателите си щастие и любов.
Ето ги и двете момиченца











4 коментара:

  1. Ееее, Гери! Супер! Вече и прически, с прекрасни цветенца! Чудни! Бъди абсолютно сигурна, че твоите кукли носят много повече от щастие и любов, защото ги изработваш с душа и сърце и също от душа и сърце ги подаряваш! Всеки ден се радвам на моята Мецанка!

    ОтговорИзтриване
  2. Тони, благодаря. Мецанка все пак си остава първата любов и както казват - първата любов ръжда не хваща, много се радвам че е при теб и е намерила място с твоя дом. Пак да спомена, че с твоето предизвикателство преди време ме накара да се докосна до платовете и от тогава любовта пламна.

    ОтговорИзтриване
  3. Прекрасни са тези мадамки!

    ОтговорИзтриване
  4. Супер са си, имат си и аксесоари, а пък специално прическите им изглеждат чудесно :)
    С първите неща и аз се разделям трудно, особено куклите както са по-трудоемки, готова съм да направя веднага втора, трета и тях да подаря :)

    ОтговорИзтриване