петък, 24 февруари 2012 г.

Стимул за четене.....

Ето го моя стимул за четене.... Честно си признавам четенето не е от любимите ми занимания, просто нямам търпение да седна и да чете, едно че историята ако е интересна нямам търпение да прочета края, ако пък не е интересно ...... и с две думи нямам търпение да чета, с филмите е същото...... да седна и да не мръдна запленена от филм... рядко се случва, колкото и да е хубав и пет пъти да гледам един и същи филм винаги ще има неща които съм изпуснала. Затова ето един книгоразделител, който кръстих "Стимул", идеята за него е да се стимулираме като го поставим на определена глава и когато достигнем до него е време за КЕКСЧЕ, или за нашите палави дечица за плодов крем или някакво друго здравословно кремче. Надявам се да ви хареса или поне идеята. Тук е времето да се похваля с нови дистрес мастила и всъщност това е първия ми опит с тях, надявам се с времето да става все по - добре и по - добре......
 За малко да забравя и за кого го сътворих.... - естествено четвъртото предизвикателство на Miss Emerald. Беше ми изключително приятно с нейните задачки, и най - вече да й благодаря че ме концентрира към Шаби Шик стила.




2 коментара:

  1. Ох, Гери, разби ме с тази идея! Разсмя ме от сърце! И аз не мога да изгледам от начало до край филм, но не за друго, а защото вечно имам нещо друго, по-важно и по-спешно за вършене! А как обичам да ходя на кино, усещането е невероятно и за два часа МОГА да се пренеса на друго място, в друго време, да не правя нищо друго и да се наслаждавам.
    Книгоразделителя, освен с хубава идея, е зареден и с много сладост и красота. И не на последно място - справила си се страхотно с дистрес мастилата!
    Благодаря ти, че се включи и в Предизвикателство №4!

    ОтговорИзтриване
  2. Тони, радвам се че съм те развеселила с идеята. Така ми хрумна изведнъж...., за кино и аз съм мераклийка май, май от както родих... ама за сега няма кино, то като се замисля май само там мисля върху филма, иначе права си - в къщи винаги има какво да свършиш даже и да не е така важно все се намира по нещо. А ако някой използва идеята може да сподели дали действа, но при по - малки деца може да се получи не така желан резултат, защото докато чете детето може само да си мисли за кремчето и нищичко да не му влезе в главата ....... засега съм се заела със задачата да чета на малкия сладур приказки, нооо нещо и него не го свърта, два рева и вече започва да разлиства и да повтаря - Мамо, чети тук, мамо чети това, виж мамо еди какво си...... , но той е малък все още.

    ОтговорИзтриване