събота, 18 февруари 2012 г.

Тагче за предизвикателството на Miss Emerald

Така......... завърших и моето тагче за предизвикателство №3 на Miss Emerald.
Нейната история за тагчето много ми хареса / а тагчето е великолепно/, веднага влязох в история и съответно си предсавих сценка как се разпалва любовта между двама души. Та сега моето тагче го озаглавявам "Среща на кафе". Къде ще е тази среща на всеки фантазията ще му подскаже, може да е на следващия ден след като се е разпалила любовта, може и на сутринта след гореща нощ и едно сервирано кафе в леглото........ варианти много.
Още първото предизвикателство / Шаби Шик/ много ме заплени и сега може да се долови нотка на този стил. Материалите които съм използвала са перлен картон за основа /мисля добре се връзва, а и е мисля 280гр/, сатенен плат който е фон на тагчето, дантела, мънички бели мъниста и отново цветенце от плат, но най - важния елемент от тагчето разбира се е чашата кафе, която направих от мънички зрънца кафе, които пък направих от полимерна глина. Надявам се да ви хареса и мъничко да разпали фантазията за продължение на историята, която Тони започна, аз продължих.......
Снимки ще направя утре на дневна светлина , сега единствено ще сложа една работна снимка за някакъв завършек на публикацията.




8 коментара:

  1. Уау...направо да му се допие кафе на човек..Идеята много ми хареса, а реализацията е чудесна!

    ОтговорИзтриване
  2. Благодаря, идеята беше съвсем различна. Мислих да акцентирам на сметаната на кафето или тъмна картичка бял акцент, но нещо не ми хареса като наложих картончетата и реших да акцентирам на чашата кафе.

    ОтговорИзтриване
  3. Гери, изумителен таг! Не само като идея, но и като изпълнение! Честно да ти кажа, ако не бях прочела, че зрънцата кафе са от полимерна глина, щях да си мисля, че са истински! Невероятен е!
    Благодаря ти, че се включи в Предизвикателство №3 и внесе не само аромат на кафе, но и история с продължение...

    ОтговорИзтриване
  4. Оооо, толкова е сладко! И ароматно! Поздрави!

    ОтговорИзтриване
  5. Тони, Нели, благодаря ви за подкрепата. Радвам се, че ви е харесал. Зрънцата не се правят никак трудно, малко по трудно е лепенето, но доло-горе успях да направя разбираща се форма на чаша.

    ОтговорИзтриване
  6. Идеята ти за кафето от кафе е страхотна, чак ми замириса ! Чудесно !

    ОтговорИзтриване
  7. Прелестен и нестандартен! Много ми хареса!

    ОтговорИзтриване
  8. Впечатлена съм от това произведение !!

    ОтговорИзтриване